Claro viitoittaa tulevaisuuden johtajuutta

Lehdistötiedote, julkaisuvapaa 15.8.2010

Kokeneet liikkeenjohdon konsultit perustivat uuden yrityksen

Heinäkuussa 2010 perustettu Claro Leaders Oy keskittyy johtamisen ja johtoryhmätyön kehittämiseen. Claro suuntaa palvelunsa niille yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat rakentaa hyvästä johtamisesta todellisen kilpailuedun. Claron hallituksen puheenjohtajana toimii Martti Tyynismaa ja toimitusjohtajana Mia-Riitta Kivinen.

Claron menestysresepti on asioiden yksinkertaistaminen ja oleellisimman kirkastaminen, oli kyseessä sitten strategia, johtamismalli tai muutosprosessi. Claron konsultit toimivat asiakkaan ajatus- ja toimintamallien selkiyttäjinä ja sparraajina johtamiskulttuurin kehittämisessä.

Claron hallituksen puheenjohtajan Martti Tyynismaan mukaan markkinoilla on selvä tilaus uudelle toimijalle. ”Markkinoilta on puuttunut kokeneiden konsulttien yritys, joka keskittyisi nimenomaan ylimmän johdon johtamisen kehittämiseen pitäen asiat yksinkertaisina”, myös ravintola-alan yrittäjänä ja ravintola Lasipalatsin toimitusjohtajana toimiva Tyynismaa toteaa. Tyynismaa oli aikanaan mukana perustamassa Talent Partnersia.

”Senior partnereinamme on vain kokeneita konsultteja, joilla on itsellään myös johtoryhmä- ja esimieskokemusta. Leimallisesti Claroa on coaching-lähestymistavan ja työkalujen käyttö, ovathan kaikki perustajaosakkaan sertifioituja coacheja”, Mia-Riitta Kivinen kertoo.

”Emme myöskään usko siihen, että konsultin tulisi olla hajuton ja mauton ylimmän johdon miellyttäjä, olemme kaikki tyyppeinä erilaisia ja teemme tätä työtä vahvasti myös persoonallamme”, Kivinen jatkaa.

Lisätietoja:
Claro Leaders Oy, toimitusjohtaja Mia-Riitta Kivinen, puh. 040 832 8523,