Claro

Kohti innostavaa ja tuloksellista johtamiskulttuuria

Claro Leaders Oy on erikoistunut hallitus- ja johtoryhmätyön mittaamiseen ja kehittämiseen. Meitä yhdistää intohimo selkeään vahvuuksista kumpuavaan johtamiseen, missä innostuksen palo siivittää tehokkaaseen ja tulokselliseen liiketoimintaan. Me Clarossa uskomme asioiden yksinkertaistamiseen ja oleellisimman kirkastamiseen. Autamme asiakkaitamme selkiyttämään ajatus- ja toimintamallejaan ja luomaan innostavan ja tuloksellisen johtamiskulttuurin. 


RAKKAUDESTA hyvään johtamiseen

Claro Leaders Oy syntyi heinäkuussa 2010
ajatuksesta kehittää johtamista ja johtoryhmätyöskentelyä kokeneiden konsulttien avulla, joilla itsellään on myös johtoryhmä- ja johtajakokemusta. Claro lähti kehittämään Tulevaisuuden johtamisen konseptia hyödyntäen johtajien omia persoonia. 

Claro on suunnannut palvelunsa niille yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat rakentaa hyvästä johtamisesta todellisen kilpailuedun. Claron menestysresepti on asioiden yksinkertaistaminen ja oleellisimman kirkastaminen, oli kyseessä sitten strategia, johtamismalli tai muutosprosessi. 

Markkinoilla on paljon maailmalta Suomeen tuotuja johtamisen ismejä. Claron suuri unelma on taas ollut tehdä suomalaisista maailman parasta johtajakansaa ja viedä suomalaista johtamista maailmalle.